Party at a rich dudes house


Gott nytt år på er allihoppa! Skriver det nu för kommer troligtvis inte vara inne något mer på datorn nu. Hörs imorgon snyggingar, hoppas ni får en bra och galen natt! haha puss /L

Right next to you


Fucka inte loss för mycket ikväll folket... Vill vara hemma egentligen och va med mina homies menmen. Att vara i Sälen är inte så tråkigt det, Lovisa gör allt så mycket roligare! Ha en underbar kväll och hoppas att ni får den perfekta nyårs kyssen..

Mitt tvåtusenelva

- Jag firade nyår i Thailand och var där i 1 månad, galenskaper kan man säga. Lätt bästa resan!
- Min gammelfarfar dog, saknar honom varje dag även fast jag inte träffade han jätte ofta.
- Jag spenderade ungefär halva vintern i Sälen med fin fina vänner.
- Åkte till Italien med Sara, syrmin, pappa, Anders och Sofia, glömmer det aldrig!
- Jag gjorde en hel del galna saker med Hanna Björk.
- Jag blev tillsammans med Viktor, någonting jag aldrig kommer glömma..
- Jag förlorade en nära vän.
- Lärde känna två underbara personer Lilian och Emmie.
- Jag dygnade på riktigt med Sara Lilian Emmie och boysen.
- Piercade naveln
- Det vart många mysiga grillkvällar med brudarna.
- Spelade fotboll nästan varje dag i en period med Anton och company.
- Drog årets första dopp i sjön 23 april med Amanda.
- Jag spenderade en hel del nätter hos Hanna på solsidan.
- Va jätte ofta med Albert, Sebbe, Reye och Dietmann.
- Spelade fotboll varje dag under sommaren.
- Vann serien, spelade cuper och hade skit kul med laget!
- Blev med i distrikslaget. Åkte till Råda på elit läger och massa tränings samlingar.
- Va borta från fotbollen i 1-2 månader för mina fötter, skavsår och sår.
- Frägade håret brunt.
- Lärde känna finskarna och dom var även här och spelade fotboll.
- Åkte till Finland och va hos finskarna, saknar dom!! (tur att de kommer snart)
- Putte i parken var oförglömligt...
- Tältade
- Fyllde 14, haha stora tjejen osv.
- Inskaffade mig löshår.
- Olyckor och skit hände under detta år.
Kommer inte på så mycket mer nu men 2011 har varit både bra och dåligt. Hoppas verkligen att 2012 blir bättre!

Bad decisions make good stories.

A50e465b20ondjpfl_99459_580aecd1f9_large

Tumblr_lx2h2xfcta1r5ziemo1_500_large


Drömma kan man ju alltid göra.. vill åka nu!!



















Dancing in the dark


Wooooaaah sötaste bilderna bjuder jag på..
Halloj! Ikväll har det spelats wii, pratat en hel del om Thailand, hoppas verkligen att vi bokar snart. Annars då? jo skrattat så jag nästan börjat grina, sjungit som aldrig förr och så har jag Hanna och Lovisa spöat föräldrarna på bowling=överraskning! KUNGAR är vi. Yeeah, imorgon blir det att kolla lite i affärer och åka skoter! woho +jag har förjävla ont i mitt knä om det är någon som bryr sig. Hörs imorgon!


Dancing with tears in my eyes


Hola! Idag har vi dyng chillat i backen, standard hehe. Snygga killar har vi allt träffat! Jacob Marcus och Henrik hihi. Även så har vi kollat hockey och nu blir det att spela Wii. Ha det bra! PUSS /L

Fuck him he's a DJ



Så låt mig visa vägen, baby det är vi mot världen

Idag levererar Sälen strålande sol och inte ett moln på himlen dock så blåser det lite men det gör ingenting! Nu ska jag och Lovisa träffa Hanna så drar vi ut i backen och är där en hel dag och så ska vi kolla på hockey. Ha en bra dag, hörs ikväll!

It's hotter then fire


Ujuj, får ingen bra bild på håret, har försökt hur länge som helst. Det skiftade grön-gult på bilderna jag tog men där har vi en hyffsat bra bild på löshåret iallafall. Nu ska jag städa lite, ser ut som ett bombat horhus i mitt och Lovisas rum.. Hörs imorgon! PUSS /L

För en lång lång tid


Drog en spontan powerwalk till Handlarn förut och köpte hårfärg, har precis färgat håret och ni ska få se reslutatet senare sent! Vart skit bra men ville dock bli lite ljusare. Men det fixar sig när jag kommer hem då jag kanske ska slinga(?) vi får se hur det blir med den saken... Intressant osv

Allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde vara



Besvikna, trötta och allt det där


En söt bild på Lovisa! 
Tja, vart ingen hel dag i backen, backarna suger balleröv. Försökte lära Lovisa att åka snowboard, gick ju…Bra! Eller? Haha iallafall så har vi varit och köpt två filmer. Resten av dagen blir bara att mysa i stugan! Juste har en massa bilder som jag inte visat er som kommer upp på bloggen så småning om (så fort Hanna kan mmsa igen) C YA!

Torsdag 29 december

Godmorgon! Vi gick upp vid nio och nu ligger vi i soffan och kollar på Disney. Ska snart äta frukost och sedan drar vi ut för en heldag i backen. Bilder och sånt kommer senare sen när jag har tid. Ha en bra dag!

Jag har det bra mitt liv rullar på


I feel good

Har det dyng bra här i Sälen som ni kanske vet. Har fått nytt underställ och grejer och sen när jag kommer hem ska jag hämta ut ett paket från Nelly som har kommit. Juste beställde även ett iphone skal igår. Har världens snällaste föräldrar♥ Påtal om något helt annat så saknar jag mina brudar något enormt, se till att ha det roligt ikväll nu. Btw Lovisa och jag sitter och kollar på hårfärger och jag ska färga håret när jag kommer hem om det går som planerat haha. Nu ska jag och Lovisa spela tvspel PUSS /L

Good stuff




Livet leker här i Sälen, vädret idag va ju inte så nice men det duger. Backarna i Lindvallen va grymt mycket bättre än i Tandådalen haha sjukt. Iallafall pappi har fixat skotern och håller på med badtunnan och Lovisa är på ingång. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir det kvälls åk eller bara mys i stugan, vi får se. Puss /L

I want to wake up with you next to me

Loreen – Sober - Acoustic Version


All of the lights


Tjafan har ätit thaimat, duschat och bastat och softat, as nice. Saknar Sara nått enormt och resten av tjejgänget såklart. Ha det bra!

För kung och fosterland



Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute och glider med snowboard och skider



Some pictures from yesterday and today!

Ohlala jag vill ha dig

Halloj. Gick upp 8 imorse och va i backen 9, körde två åk. Fanns ingen snö i backen, var endast is. Vart jätte besviken kan man säga. Nu ligger vi i soffan och kollar på Pippi Långstrump. Vad händer sen då? Nej ingenaning, Hanna och jag ska iallafall sova hos mig idag, imorgon kommer Lovisa! Yäyä hörs ikväll, ha en bra dag snyggingar.


Vi rockar fett

"Vi rockar fett, öhdamöh vi rockar fett" hihi det är de jag och Hanna sjunger i backen. Backarna suger dock men Hanna och jag levererar en hel del ändå! Sover i Hannas stuga inatt så blir ingen mer uppdatering. Imorgon ska vi upp vid 8 för att vara först i backen, yeah! Nu ska vi dra till Ica och handla lite godis oså, tudeluuuu.


Det jag och Hanna har längtat efter som mest


Naw, ser jätte liten ut på första bilden hihihi. Nu ska jag åka till Tandådalen och jibba lite med Hanna, coolt det där lät haha. Ha en underbar dag för det ska jag ha!! Hörs när jag har tid med bloggen (har ett liv)

All over now


Godmorgon! Vaknade precis av alarmet, ligger i soffan och degar. Sjukt nice väder idag!! dock så blåser det lite men det hindrar inte Lisa och Hanna inte. Nu ska jag äta lite frukost och göra mig iordning, c ya.

Berätta hur du gör

Ligger i sängen och har pratat skype med Sandra Rebecka Sara Eric och Filip och nu ska jag ta natten! Godnatt.

Dom tomma stegen


Min kväll. Funderar på att byta blogg igen, till devote? bara en fundering.. Blogg.se kan ju bara gå och dö ibland:P jaja vi får se hur det blir med den saken.. Orkar inte blogga mer idag så vi hörs imorgon, puss!

Don't say goodbye


Två bilder på mig och min kusin Ellen från när vi var hos F&F och såklart det första jag gjorde när jag kom till stugan var att ta en bild på mig själv EGO nr1. Nu ligger nerbäddad i soffan och kollar på Awkward på mtv, livet!

Sätter punkt, vänder blad och går vidare

Johan Alander – Punkt


In my head


Ser ut som en tattare idag:P Ska ändå bara till farmor och farfar och sen åka bil så det gör ju ingenting. Hörs senare sen när vi åker till Sälen!

Standing where you left me

Godmorgon! Vaknade av alarmet vid 10, sen dess har jag bara kollat på Degrassi week catch up. Ska gå ner och äta lite frukost nu och göra mig iordning och packa det sista för idag åker jag till Sälen som ni troligtvis vet, kommer hem andra januari igen. Men har ju med mig datorn så ska allt kunna blogga lite! C YA


Det här är mitt liv, jag lever min dröm


Ligger i sängen nu, helt slut efter dagen! Iallafall så pratar jag med Hanna, imorgon blir det Sälen för våran del, ska bli underbart!! Snygga killar, jibba lite, afterski och bäst av allt.. Det ska tydligen bli soligt dom flesta dagarna så det kan ju inte bli så mycket bättre!

Saker du kanske inte visste om mig

- Jag älskar att bli kliad på ryggen/armen, bästa jag vet!
- Jag lever hälften av mitt liv i en liten stuga i Sälen.
- Jag älskar att åka utomlands
- Jag hatar cola, julmust och påskmust, sjukt äckligt.
- Dricker oftast mjölk♥
- Jag badar bastu varje dag.
- Jag är beroende av min mobil...
- Jag kan knappt inte visa mig utan smink, sad but true
- Jag biter på naglarna.
- Jag är vänsterhänt och vänsterfotad.
- Jag är jätte svag (nu erkänner jag det!)
- Jag tar minst 10 bilder på mig själv varje dag:P
Nu kommer jag inte på något mer.. Intressant va?

Lycklig_tjej_97


Är världens lyckligaste!! Nytt Id smink, iphone högtalare, pengar, pappas brev, kläder och nya skidbyxor och ah ni ser ju själva. Tack allihoppa! Det bästa var nog pappas "brev" uhlala, the only thing I know är att det är över nio tusen hihi älskar dig pappi! Nej nu ska jag städa lite och packa. Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag. Puss och Kram

Reminds me of you


Kom precis hem från farmor och farfar där släkten var, super kul. Nu är jag hemma och kollar på Kalle anka som alla andra, själv så väntar jag på att det ska ta slut för vill öppna alla julklappar hihi. C ya later!

God jul, Hyvää joulua, Feliz navidad, Merry christmas



Om du lämnade mig nu


Godmorgon! Sådär ledsen var jag igår kväll. Kunde inte somna, pappa snarkade och
jag hade ingen som kliade mig på armen/ryggen, that's life. GODJUL allesammans!

All I want for christmas is you

Är jätte spänd och sprallig inför morgondagen, haha Tobias fel att jag känner mig som ett litet barn igen.. Är möjligtvis inte så stor nu men vid min ålder bör man nog inte va rädd för tomten längre.. Är det fortfarande även fast jag vet vem det är, tomten kör upp bilen på uppfarten varje år:P Haha, hoppa ni bryr er om det jag just skrev. Nej nu ska jag lägga mig och lyssna på musik. Alarmet ringer 08:15 imorgonbitti eftersom att det går en bra film halv 9 som jag vill se. K bry typ. Godnatt!

Ångesten kryper fram


Last christmas


Åh, saknar verkligen Thailand! Julafton förra året bestod av 5kamp på stranden Hultgren's Andersson's och Stålhammar's och istället för julbord så "lyxade" vi till det med kött och pommes på stranden. Underbart, vill tillbaka!

I'm waiting for the final moment



This place about to blow


Hade det bra igår, sov ju som sagt hos Hanna. Va med Filip och Daniel och krossa alla tre på Crash, känn er ägda. Speciellt du Filip!! Iallafall vid 1 så drog Filip och Daniel och då hoppa jag och Hanna ner i jacuzzin i 10minuter max och sen upp igen och gick och la oss. Idag har jag och Hanna bara kollat på film "Älska mig". Tjejgänget vet att jag inte är så känslosam men jag grät faktiskt till den här filmen, det kan Hanna konstatera. Nej nu ska jag städa lite C YA

Marry you


Denna bild är till Sara Bergstedt och Hanna Björk! säger bara RAWR

En del av mitt hjärta


Bilden är tagen och redigerad av mig.
Det fanns så mycket kvar att ge, det fanns kärlek mellan oss, varför packade du din väska istället för att slåss?
Du ska vet att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut. Du ska veta att en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt


Woooooah, över redigerade bilder LIKE IT. Ska dra mig mot Hanna strax och spela tvspel och bada jacuzzi, standard på solsidan. Nej nu ska jag fixa det sista. Tudeluuu

Det fanns en kärlek, men den har brunnit ut


Hello m8s! Har haft en as kalas bra dag för er som ville veta. Haha helt okej betyg faktiskt! Nu är det jullov, underbart om jag får säga det själv. Dagen har spenderats med Hanna Filip Daniel och Anton. Nu ska jag fixa lite och sedan äta julbord, love life. Sen sover jag hos Hanna också, kan inte bli så mycket bättre? Jo de kan det, skulle träffa Tobias och Jonas med Hanna men dom lanar ;PppPPpPpPPp

Julavslutning


Nu sticker jag till julavslutningen och sen hem till Hanna. Ha en bra dag!

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta



Har varit på stan och dragit en 25minutare och fick även med mig ett par skor och ah ni ser ju själva vad det är på bilderna. Ska äta nu och sedan fixa iordning naglarna!

Blood, tears & gold


Gullig jag är, handlar om att bjuda lite på sig själv ibland :P

Det snurrar i min skalle


Tjabba tjena hallå, vi säger så! Tog bussen hem från skolan vid 10, mådde inte så jätte bra men nu mår jag bättre. Tur att Filip och Rebecka är sociala hihi, dom är bäst. Nu ligger jag och myser med min kissekatt och kollar på Disney, intressant va?..

Cypern 2009


Jag har världens bästa föräldrar


Älskar er!

Summer feelings



Lever livet


Visa ditt intresse eller förlora mitt


Det finns någonting jag aldrig ser


Halloj, har tid för bloggen nu i några minuter hihi. Zumban idag va skit rolig eller vad säger du Amanda? ;) Iallafall så har jag precis duschat och bastat, standard här på Lovars. Nu ska jag göra klart ett Teknik arbete!

Rock the night


Idag ska jag till skolan. Ska faktiskt bli lite roligt att få träffa alla kompisar igen, känns som att jag inte träffat dom på evigheter. Efter skolan blir det ett zumba pass på Davids med mina tjejer. Ha en bra dag!

Ändrar om..

Håller på att ändra om här på bloggen, tar lite i taget. Om ni inte ser den nya headern så tryck F5!

Under denna vecka..


I'll find my way home


Woooow tre spontana bilder bara sådär.
Ville bara tacka gud för att det finns solarium eftersom jag är albino om jag inte solar:*
Iallafall så är jag rätt glad hihi, har världens finaste kompisar, kärlek till er allihopp!
Nu ska jag rensa datorn.. BOYA fan va kul.


Liz Lee


Två videoklipp från My life as Liz. Hon sjunger så grymt bra!!
(Ni kan ju ignorera den spanska översättningen på andra videon, hitta ingen annan)


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Klickade precis hem en skjorta och två hårprodukter från Nelly. Tack mammi!


För en lång tid


Det tar aldrig riktigt slut


Halloj! Bra uppdatering va det här osv.
Är hemma från skolan för jag mår inge bra. Ligger och kollar på My life as Liz maraton.
Pappa kommer snart med käk till mig, dyng gött! C YA


En bild på ditt favoritställe



Inget svårt val, helt klart Thailand!


Dom som bländas av ljuset


Är helt slut i hela kroppen haha vill bara sova.. Men ska iallafall sticka till Nobel nu och försöka träna PUSS


Jag är ingen soldat


Lite bilder från igår kväll och inatt. Kom precis hem, har inte sovit på 24 timmar fan va cååålt osv.
Om två timmar så blir det att träna. Undra hur det kommer gå?


Still awake

Hellou! har kollat på The notebook, grymt bra den med.
Nu är Sara Lilian och Emmie ute och går medans jag kollar när grabbarna spelar tvspel.
Nu blir det att käka frukost=kaffe. Ser fram emot träningen sen när man inte har sovit
någonting (inte ens tagit powernap @stolt tjej). C YA

The butterfly effect

Vi är fortfarande vakna, sjukt om jag får säga det själv.
Har precis kollat på The butterfly effect, lätt den bästa filmen jag sätt!!!
Nu ska vi väl kolla på en annan film tudeluuuu!

Har det bra @Emmies place

Har det bra hemma hos Emmie med henne Sara och Lilian,
vi har även fått Mattias Eric Axel och Björre på köpet.
Vi ska dygna, fett coola är vi hihihi. Hörs senare sen eller typ
när jag orkar blogga, har en hel del bilder att visa.... Kärlek på er alla!
Btw. Ser fram emot att träna efter att ha dygnat ;PppPpPPpPpp

Idag är det bara du och jag, bara vi två


Halloj! Nu är jag hemma från Sara. Har alltid så kul med henne♥
Nu ska jag göra mig iordning för sen blir det hockey!!!


Bakar @Saras place

Är hos Sara och ska baka...Detta kommer gå bra, som vanligt.
Vi ska baka chokladcupcakes, kommer bild på resultatet!
btw. Söta bilder där uppe också osv.

Man måste dö några gånger innan man kan leva


Två bilder från inatt, Calle är proffsfotografen..
Ska spela hockey ikväll med mina homies på uterinken, as taggad!!


Nåt annat än det här


Godmorgon! Pappa väckte mig precis, ville sova längre med tanke på när jag gick och la mig igår..
Iallafall Lovisa kom hit och vi dampade som vanligt och spelade tv spel osånt. Vid 1 drog hon hem.
Då kom Calle och Filip hit och gjorde mig sällskap och vi pratade och hade skit kul haha, vid 3 drog dom hem
och jag försökte sova men det va inte så lätt när det dunkades musik i huset..
Nej nu ska jag lägga mig och kolla på MTV. C YA


Han gör allt för att göra mig lycklig


Happygirl_97
Har varit och tränat och nu har jag fixat mig och nu kom Lovisa.
Vet att bloggningen suger, men har ett liv faktiskt. Ha en bra lördag!


Du min vän i livet


Såhär ser jag ut idag, intressant osv.
Ska sticka till skolan nu och sen efter skolan ska jag ut på äventyr med Emilia och Hanna.
Ha en bra dag!


Några som du alltid har roligt med



Love life

Tja!! Har inte bloggat för jag har varit i skolan och i Örebro.
Nu är jag iallafall hemma och har fått en ny iphone, älskar dig mamma!!!
Ska fixa lite med den och sedan duscha och basta C YA
Fick en till fråga om vart min halsring. Den finns iallafall att köpa
på Veromoda eller på Pieces.


That's what you get


En person som är snygg


Finns hur många som helst men får bli Henrik ;)


Det känns ännu sämre nu


Två jätte söta bilder hihi. Tjafan! kom ju på att jag hade en blogg, smart brud.
Idag har jag varit i skolan som alla andra små barn, lekt med Hanna och varit och solat.
Ingenting speciellt har hänt. Tjurig på mamma, hon är så stolt över sin mobil så hon vägrar att byta...
Vi får väl se vem som har en iphone 4 efter kvällen!!!!


Hjärter dams sista sång


Best of Lars Winnerbäck, Håkan Hellström, Melissa Horn, Tomas Ledin och Ulf Lundell (<--- Länk till spotify)


Snälla, söta, rara mamma...


Mamma vet att du läser min blogg och du vet hur mycket jag vill byta mobil med dig, jag behöver en iphone 4 mer än vad du behöver♥♥
Jag kan byta allt åt oss, du behöver inte göra någonting!!! Nackdelen är dock att vi måste byta nummer... Men det är ingen big deal, right? Du är ju glad över bara att du har en mobil som du kan ta kort och smsa/ringa med och det kan du ju med min 3gs!!
weeeey, vill även säga att du är bäst (om du byter mobil med mig) och nu tänker alla "fjäskarN",
det är jag kanske också men det är inte alla som har världens bästa mamma, love you!!


En person du kan berätta allt för


Kyss mig som du gjorde förr


Mitt Gullbergs kaj paradis


En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig -Tomas Ledin


The best


Orkar inte städa, lägger mig i sängen och kollar på film och äter chips
och min och Hannas dipp som vi har kommit på själva. Kings!!


I wanna know how you feel

Halsringen i inlägget "New in" är ifrån Veromoda/Pieces.
Hejhopp, dålig bloggning var det här jaaaaa. Har haft i färgbomb i håret och fixat löshåret osådär som har tagit tid,
bastat och duschat också och även tränat. tjolahopp vad mycket saker jag har gjort. Nu ska jag städa! C YA


En bild från din förra sommar (2010)


You found me


Ser ut såhär idag. Nu ska jag sminka mig och sedan åka till skolan!
Tränar direkt efter skolan så vi hörs efter det, ha en bra dag.


En puss- eller kram bild på dig med någon annan


Åtta bekännelser

1. Jag gör nästan vad som helst för att få långt fint hår och långa naglar..
2. Jag spelar fotboll och tränar för att det är roligt!
3. Om jag inte hade spelat fotboll hade jag lätt kunnat spelat hockey.
4. Utan tjejgänget så hade jag levt ett väldigt tråkigt liv.
5. Jag kan inte leva utan min mobil, 90% av mitt liv består av att "hålla på" med den.
6. Jag kan verka hur dryg som helst men lovar att jag har över energi typ alltid.
7. Jag hatar cola och sånt skit, ska man dricka något sånt så är det fanta eller päron soda men föredrar mjölk!!
8. Jag vill flytta ifrån Karlskoga men innerst inne vet jag att jag alltid kommer bo här.


Ett år sedan


Idag var det exakt 1 år sedan vi åkte till Thailand.
Vid den här tiden för 1 år sedan satt vi på Arlanda och väntade på planet till Kina,
som sedan skulle ta oss till Thailand. Saknar det något enormt.. Vill tillbaka!!!


New in


Har inte bloggat så mycket idag, vart något inlägg imorse bara.
Har spelat match och den vann vi med 2-1. Fick reda på att vissa vi spelade mot va 95or, grymt bra jobbat brudar!
Efter matchen blev det att åka in till Örebro med mor och syster, fick med mig lite saker till mig själv som ni ser på bilderna ovanför.
Har även köpt julklappar, är snart klar med den delen! weeey


En gång i tiden var ett tag sen nu

JJ Heller – What Love Really Means


Bild på en tid du saknar


Törrjuck ♥ Joppan ♥ Ica jerry


I want to be forever young


Yttliggare några bilder, dock mobilbilder. Ska iallafall ta natten nu, alarmet ringer vid 08:30 imorgonbitti.
Hörs då, puss och godnatt finisar!


Karlskoga - Sturehov


Match imorgon (söndag) 11:30 på Nobel, konstgräsplanen. B THERE!

This is what i'm made of


Tog inte så många bilder men här är iallafall några av dom.
Har aldrig haft såhär kul med mina homies! Favorit i repris nästa vecka kan jag lova er.
Nu ligger jag i soffan och trycker donken, taggar upp inför morgon dagens match!


En låt som betyder mycket

Miley Cyrus – Stay
"And I love you more than I did before
And if today I don't see your face
Nothing's changed, no one can take your place
It gets harder everyday.
Say you love me more than you did before
And I'm sorry it's this way
But I'm coming home, I'll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay"


I just wanna hold you


Precis gjort mig ordning och om en stund ska jag fixa lite käk. Tudeluuu!

Sorry for party rocking


15 dagar kvar till Sälen med Björkish och Lovisa!! LÄNGTAR


I will rise


Lite mer bilder från gårdagen!


En viktig person i ditt liv



Från och med du


Två bilder från igår. Är depp, blir inget Örebro..
Sitter nere i soffan och äter ben&jerry's, ska ta en alvedon och dega nu under dagen.
Sen ikväll blir det att spela hockey med mina homies. wiho, C YA later!!


Never had a dream come true


Igår efter träningen blev det pizza med Sara och Lilian.
Sen våldgästa jag och Sara, Alexandra Hanna Molly och Olle.
Sedan vidare till Rebecca där hon och Emilia var, mysigt!!
Sov även där, vi kollade på film och pratade massor.
Nu ska jag göra mig ordning för Örebro, C YA


Feels like home

Chantal Kreviazuk – Feels Like Home
"If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done"


Din Facebook profilbild med flest likes


Jag försöker men jag förlorar varje gång


Ser ut såhär idag. Idag ska jag och Sara cykla(!!) till skolan, hur ska vi lyckas med det?
Yäyä, det får vi la se. Blir träning efter skolan på nobel. C YA


En bild på dig och din bästavän


Alla i tjejgänget är mina bästavänner. Men om jag måste välja en så är det Sara!
Hon är som en extra syster för mig.


One last time


Love life. Mamma räddade min kväll, ska fortsätta plugga lite nu!


Lord, devil & him


Pluggade aldrig förut, kollade på tv och åt pepparkakor istället. Standard typ.
Lockade löshåret också och fixade det inför imorgon.
Nu ska jag gå ner och äta och sedan måste(!!!) jag plugga...


Things will never be the same again


Mitt knä på andra bilden, har även blåmärken på fötterna haha..
Flög som en liten vante igår när dom tryckte på mig..
Nu är jag iallafall hemma och ska gå ner och äta flingor och plugga fysik till provet imorgon.
Hörs när jag har tid för nu är det plugg som gäller! P&K


Torsdag 8 december 2011


Såhär ser jag ut idag! Skjorta från Finland, tröjan är pappas och vanliga tights från H&M.
Nu ska jag sminka mig och äta frukost, slutar 15:20 idag trorjag så vi hörs senare. Ha en bra dag!


Nåt annat än det här


Vid halv 6 fick jag reda på att jag och Hanna skulle spela match med U-laget (P95-96)
Så åkte till nobel där vi spelade match mot Kif Örebro som spelar i div 2.
Vinst med 5-2, gött grabbar och Hanna!! Gjorde ett mål också weeey.
Nu ska jag plugga fysik. Blir nog inge mer uppdatering idag, puss!


Don't hold me down

Bloggade aldrig imorse, va nära på att missa bussen också..
Är hos Sandra nu iallafall och vi dampar som vanligt. Sen blir det att kolla på fotboll och åka pulka.
Hörs sen när jag kommer hem C YA

Man must dance


Tänkte bara säga att ni är världsbäst.
Hanna Reinholdsson, Sara Bergstedt, Hanna Björk, Lilian Gryth, Amanda Johansson, Molly Holmèn,
Emmie Rajamäki, Rebecka Kristensen, Rebecca Stålhammar, Sandra Dimberg och Malin Jatko. Love u all girls!!


Crazy beautiful life


Tre bilder från dagen.
Nu ska jag fixa löshåret och sedan kolla på lägenheter.. Vill flytta hemifrån!!!


Like a snake baby


Har tränat på David's och varit ute och sprungit och nu ska jag göra situps osådär.
Va fullbokat på träningslagret på passet jag och Hanna skulle gå på.. buuuu!
Jaja nu ska moffa lite bananer och sånt C YA
Fick två frågor om vad jag har för kamera och jag har en Canon eos 500D


I can do it on my own


Tjosan! Tisdag idagrå=dubbel träning för min del.
David's efter skolan och sen till träningslagret för ett indoor walking pass.
Ska sticka till skolan nu och ha oförberätt spanska prov, tudeluuu!


Det kan aldrig bli bättre än såhär


Finns inga vackrare kvinnor än dom här två. Louise Roe och Kenza Zouiten, förebilder båda två.


You raise me up


Me and my homies, today in school!
Vet att ni älskar min engelska, den är så perfekt. lauring.
Ser fram emot helgen för då ska jag nämligen spela hockey med mina homies, galet värre.
Garan att jag ska börja spela, sjukt kul är det. Yäyä


Jag är nog inte det du drömmer om men jag är den du ser


Bilder från skolan, rätt söta bilder om jag får säga det själv.
Engelska provet idag.. ja ska inte ens snacka om saken, gick åt helvete tror jag.
Nu ska jag plugga och göra klart alla arbeten osv i spanskan. C ya!


When we stand together


Godmorgon!
Ska åka till skolan nu sen efter skolan blir det träning på nobel direkt. Ha en bra dag!


Man måste dö några gånger innan man kan leva


Ska gå och dö lite nu, plugga är det tråkigaste som finns.
Btw. kolla in Julia Hahne's blogg, min snyggaste kåmpis!


Jag får liksom ingen ordning


Kärlek till Lars..


Från kylan in i värmen


Idag har jag inte bloggat någonting. Inte hunnit helt enkelt, är rätt mycket just nu.
Har iallafall tränat, kollat på hockey och varit på kalas. Söft helg har det varit iallafall, bara en massa fotboll!
Just nu undrar jag hur jag ska kunna hinna med allt som måste göras..
Städa, packa och plugga. Engelska prov, Fysik prov, Finska prov(?), oförberätt spanska prov till veckan.
FML Känns som att det är dags att sätta igång nu! C YA


Jag har lurat mig själv för många gånger nu


Precis gjort mig klar och så, ska åka till Maxi nu och sedan till Björkish där jag sover.
Imorgon är det träning som gäller på dagen och kanske kolla på grabbarna när dom spelar hockey.
Ska åka nu, ha en bra lördag så hörs vi!


Every rose has has its thorn


Nyss ätit och nu är jag sådär söt som på första bilden. Ska göra mig iordning nu C YA


Jag drömmer drömmar om att alla försvinner en efter en


Alarmet ringde åtta imorse, orkade inte gå upp men det va väl bara att gilla läget.
Värmlandsträningarna idag gick inte alls bra, usch har aldrig spelat så dåligt..
Nu ska jag packa om väskan, pappa kommer med mat strax och sen blir det att åka till Hanna!


Just the way you are

Hejsansvejsan! Träningen förut gick bra, åkte hem och käka och så fixade jag och Hanna oss och sedan drog vi till Tobias där han Jonas och Casper var. Trevligt att umgås med dom kan man säga! Kom precis hem och nu måste jag sova för imorgon blir det fotboll hela dagen med "Värmlandslaget". Uppdaterar när jag hinner osv är rätt mycket just nu. Men vi höres Puss&kram, ta hand om er!


I never told you


(Diggar Johanna i bakgrunden)
Godmorgon! Idag är det fredag wooopwooop.. Ska till Hanna efter skolan, sen blir det träning!
Ser verkligen fram emot det eftersom Hanna ska va med!! Nu ska jag fixa mig det sista, ha en bra dag.


Jag vet vem jag är när jag är hos dig Damutta


Bilder från dagen. Har varit en helt okej skoldag faktiskt, tack till Damutta och Rebecca som va med mig idag..
Har precis Bastat och duschat och nu ska jag kolla på Julkalendern!


FÖRSTA DECEMBER


Ser ut som jag vet inte vad idag, inget smink över huvudtaget. Kommer skrämma iväg varenda jävel på skolan.
Har inte plattat håret heller, day 1 without plattång wooopwooop!
Ställde påminnelse om att jag skulle se julkalendern och nu ser jag att klockan är 19 över!! fuck aina.
Får kolla på svt play eller något. Nu ska jag äta frukost och sen CYKLA(!!) till skolan...


RSS 2.0