I didn't need the pain, Once or twice was enough and it was all in vain.

Saknar tiden då det var han och jag.


Gårdakvarnar och skit


Börjar bli rädd nu för såhär ser det ut utanför fönstret just nu..

Mitt gullbergs kaj paradis



Sitter här och äter nudlar, mår fortfarande inte så bra men ska träna iallafall.. Nu ska jag glo på tv en stund och sen träna!

Då slösar vi bort våra liv


ph:me Mår inge vidare, ska inte va med på elevensval heller. Nu ska jag fixa mig det sista och cykla mot Rebecka.

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta

  
Jag Sara Amanda Rebecka Molly Sofia och Emelie ska börja spela hockey, seriöst nu alltså tro det eller ej men det är faktiskt sant! (några bilder från i vintras där uppe HEHE) Nu ska jag plugga och sova typ dör ju av trötthet..

Jag vill ju bara va med dig


Börjar bli sjuk, livet suger, nu ska jag åka och städa och sen åker jag kanske och kollar på hockey sen, det lär märkas om jag uppdaterar eller inte.

INGENTING VARAR FÖREVIGT


Kom precis hem från skolan, helt okej skoldag som alla andra dagar. Sitter och äter Mongo och persikohalvor, funderar lite och ska snart iväg och städa pappas fastigheter. 
 

DU ÄR DET FINASTE JAG VET


Grattis Tobbie på 16års dagen! ♥

Hear me, Take me, Hold me



blir tokig, ger fan upp snart. fuck
Godmorgon mina fina läsare! Har sovmorgon idag med, börjar 9 men ska fixa mig det sista och sen åka till skolan, P&K

It’s time to move on and even though I’m not ready


Bild från tidigare idag på mig och mina gòa kåmpisar.Nu ska jag gå ner och hämta mango och lite godis och sedan ska jag försöka plugga!

Who do you think you are? Runnin' 'round leaving scars



New in
Sämsta bilden på skorna men jag visar en bättre bild när jag ska börja andvända dom.

I'd do anything for love


Bilden tagen 2010.
Sitter här med Sara och Hanna, har precis käkat och nu ska vi byta om och dra och träna, vi höres!

Himlen luktar plast


Skjortan kommer ifrån någonstans i Finland, vanliga svarta tights från Ginatricot. Nu ska jag gå ner och käka frulle, P&K jag vill bli brunett

We're gonna fight til we do it right


Trevlig dag må jag säga med distrikslaget även fast jag var sjukt trött, får skylla mig själv. Kvällen spenderas med min syster, vi ska glo på Eva&Adam och så ska jag sätta igång med pluggandet inför provet som är på fredag.

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT


Bild från Råda.
Igår kväll kom Tobias och Casper till mig, vart så jävla förbannad sen när dom skrämde mig. Sen när dom hade dragit prata jag i telefon med Tobias så jävla go är han. Iallafall nu har jag packat allt och nu ska jag ner och äta frukost och sedan vidare till Olsäter=ingen bloggning, hörs när jag kommer hem!

GOLF KUNGEN



Come on let's do it, Come on let's do this



Sara och jag gick och kollade på Karlskoga SK - Villastaden F98, drog upp till Strå pizzeria och köpte sallad och gick ner på planen och skulle äta och då kom vi på att vi inte hade något att äta med, slutade med att vi satt med en varsin liten plastsked och skulle äta med.. Nyss var vi uppe på Stråvallen och lirade golf!

LUFTEN SMAKAR SOM EN JORDGUBBSPAJ EN SOLIG DAG I MAJ


Hellurei! Spenderade gårdagen med Sara Anton Mårten och Alexander, sen träffade vi Dietmann Albert och Reye och sedan busade jag och Sara lite hos Tobbie och nu erkänner jag Tobbie att det va vi..Sen träffade jag och Sara Simon och David, deras EPA traktor gick dock sönder så jag och Sara va snälla och sa att dom fick sova hos oss för vi tyckte inte att dom skulle gå hem till Bråten. Nu ska jag hoppa in i duschen!

What I'm supposed to do when the best part of me was always you


Bjuder på den jätta söta bilden på mig. Sitter och äter melon i min ensamhet. Sara kom nyss på en lysande ideè så vi ska sova i stugan inatt!

Don't come back for me Don't come back at all


Maddi Jane – Rolling In the Deep (Live)  Maddi Jane – Jar of Hearts (Live)  Maddi Jane – Price Tag (Live)  Maddi Jane – Just The Way You Are (Acoustic)
Maddi Jane – Breakeven (Acoustic)  Maddi Jane – Impossible (Acoustic)  Maddi Jane – That Should Be Me (Acoustic)  Maddi Jane – Secrets (Acoustic)
Direkt länkar till Spotify. Kan knappt tro det själv hon är awesome.

RIVER EN VACKER DRÖM


Fick med mig detta hem från stan, allt från H&M. Har även varit och handlat med mamma, dragit i mig en lyxshake och köpt godis och sen ikväll blir det att köpa pizza, hehe tjockis♥ och sedan efter det drar jag mig neråt mot Näset med lite folk och umgås och så ska vi bada också, mys!

NATTEN ÄR UNG OCH JAG LIGGER VAKEN


Sjukt varmt ute, sick. Har varit hemma ett tag och fixat lite nu ska jag iväg och handla och en snabb sväng till lilla stan med mamma!

Så snurra min jord igen Radion spelar vår sång


Dagens outfit lite snabbt, nu ska jag borsta tänderna och sedan möta Sara så drar vi oss mot skolan! Slutar 14:20 idag P&K

Här sitter jag och baddar såren med salt, går åt helvete med allt


Bättre bild på hur jag såg ut idag.
Har precis kommit hem från skolan, sitter och käkar lite. Ska packa nu snabbt som attan och sedan tar jag mig en promenix upp till Strå där vi har samling 16:30 och sedan beger vi oss mot Skoghall för att spela match!

I love you like a love song baby



Godmorgon! Börjar klockan 8:00 idag och slutar 15:30 och sen har jag samling 16:30 för då ska jag på match i Karlstad. Vet inte riktigt om jag hinner uppdatera så mycket idag men det lär märkas. Ha en bra dag!

Släng ner nyckeln min fina och få mig av den här jävla gatan



1:Time for practice2:Kul man kan ha ibland.

SPRITT SPRÅNGANDE GALEN


Tack Albert och Molly för det fina blåmärket jag fick på fotbollen förut. Skolan idag va faktiskt helt okej, förutom att jag fick reda på ett geografi prov vi ska ha nästa fredag.. Nu är jag med Sandra och vi ska göra lite våfflor!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig


Words don't come easy Without a melody



Klick klick, nya skor är påväg hem till mig! Tack världens bästa mamma&pappa♥

På radion sjunger nån nu Om hur mycket hon vill ha din kärlek


Ligger och kollar på Disney och dricker te. Skolan idag va helt okej första mattelektionen för åttan så vart det ett matte"prov". Gick faktiskt riktigt bra! Sedan åkte jag Sara Malin Sandra och Tom till stan en snabbsväng, hittade dock ingenting. Shopping sugen as hell men nu ska jag lägga alla mina pengar på håret!!

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete


Byxor-H&M Tröja-Weekday

Trött på dom ljusa tiderna, blir mörkt snart


Vill färga håret brunt hos frisören, klippa mig och skaffa löshår.. Vad tycker ni?

you are amazing just the way you are


New in.

The world's greatest



Karlskoga tidningen idag.

hard work, work



Våran nya So lärare verkar verkligen dyng schysst och så har vi inte Elin som idrotts lärare längre, mindre bra. Elin är bäst men iallafall så har vi Kosti nu..

Jag kan inte ens gå Utan din luft i mina lungor


Blöta och söta efter att ha varit ute och gått en tipspromenad i regnet. Slutade 14:00 idag och sen fick jag skjuts hem av Mårrä♥. Dyng söft första dag och imorgon har jag sovmorgon till 9:00 chill'i'grill alltså.

FIRST DAY IN SCHOOL



Höga byxor från Veromoda, 1991 tröja från Monki. Ska dock byta till min Guns N' roses tröja. Ha en bra dag alla fina!

Jag har lämnat allt som tynger mig På vägen hem till dig


New in.
Sista dagen på sommarlovet avslutades med match mot Filipstad, vinst med 8-0. Grymt bra jobbat brudar! Imorgon börjar jag klockan 10. Gött med sovmorgon, men ska försöka lägga mig i tid iallafall. Hörs imorgon!

Tsamina mina eh eh Waka Waka eh eh




Kuriren från igår.

Hey hey baby I wanna know if you'll be my boy


Saknar mina putte armband..

Det kommer kanske inte alltid vara vi två


Tjänat ihop tusen kronor på att dammsuga och tömma diskmaskinen osv på 1vecka! Snart är lösåret mitt, längtar så jag typ dör. Iallafall så vill jag passa på att tacka Tinh som har fixat min blogg och grejer, du är bäst!!! Nu ska jag bara vänta på att Johanna Johanna och Albina ska vakna så kan jag börja dammsuga..

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Alarmet ringde 07:30 så Björkan och jag gick upp då, käkade lite frukost och nu fixar hon sig medans jag letade efter Stina, fann henne i min garderob, gosis! Nu ska jag fortsätta min morgon med att städa, mamma och pappa kommer ju hem idag efter en helg i Sälen.

Save a horse [ride a cowboy]












Lite bilder från kvällen. Nu är jag och Björkan hemma hos mig och ligger och kollar på Segemyhr och hon ska även sova här, mysigt! Nu ska Björkan dra några moves till den här låten.

This is serious, Don't walk away, We can't pretend it's not happening



förbannad
Precis gjort mig i ordning snart kommer Martin och hämtar oss så ska vi åka hem till Hanna och där vi ska vi mysa och göra mat och lite grejer. Ha en fin kväll alla bloggläsare!

släng ner nyckeln min fina och få mig av den här jävla gatan


Ny goding som kommer ifrån H&M, 199 svenska riksdaler.

Mot stan med Syster och Hanna.


Dagens outfit |Höga byxor -Veromoda|Tröja-Monki|
Nu kommer Lars som ska skjutsa oss, måste dra hejdå!

I think you're hot, I think you're cool


Mallan och Sara är här nu, vi sitter och kollar på Ice age2 och väntar på Simon och Oliver, synd om dom som ska cykla hit ifrån Bråten i regnet. Hörs senare! 
 

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder


Precis cyklat till konsum i spöregn, snacka om att göra vad som helst för godis typ. Nu ska jag och syrmin fixa lite käk och sen ikväll blir det mys med Sara Hanna Malin och Amanda och så sover dom här inatt!

Nu kan du få mig så lätt




bajsväder.

Into the streets We're coming down We never sleep Never get tired


Vi fortsätter spela rock`n roll men vi håller på att dö




Igår hemma hos Sandra kom mina CS kungligheter fram. Nu är jag iallafall hemma och snart får ni se en video från när vi spelade igår.

För dig ska jag göra det tusen gånger om


En bild från pensionärs kvällen på Berget. 
Nu är jag hos Sandra och vi har precis spelat cs, kungar. Sover här inatt, nu ska vi kolla på film. PUSS

Satan i gatan


Lauring baus, checka ungen!

All day, all night what the fuck?





Dm semifinal mot Rävåsen, slutade med vinst och åkte därifrån med ett leènde. Körde seger dansen på riktigt också, det va på tiden.
Alltså Dm final och serieledare, kan det bli bättre? Drog även en segerpizza med Sara och Rebecka, den satt fint asså. Tack återigen
Molly för att du har tagit lite bilder med min system!

RSS 2.0