I love you and it's killing me


Bättre bild på håret. Nu ska jag gå ner och äta sockerkaka sen ska jag våldgästa Rebecka, ses imorgon!

Nobody is perfect


Nyfärgat hår, nya hårprodukter och löshår. Kan inte bli så mycket bättre!!!!

I have my eyes on you


Har gjort mig iordning. Mitt naturliga hår på bilden har inte gjort ett skit med det, palla liksom hehe.. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och sen tar jag bussen till stan, vi hörs senare sen Puss -L

If I say "you’re the one" would you believe me?


Godmorgon! Vaknade här vid kvart över tio. Ligger och kollar på tv och har precis käkat frukost. Ser fram emot dagen, ska åka ner till frisören vid halv 2 sen efter det så ska jag va med Rebecka och sova hos henne! &nu har Sara åkt till Paris, saknar henne redan...

Stuck in the moment


Woooooow snyggaste håret typ. Har kollat skräckfilm och ätit massa godis och badat jacuzzi med Albina Blerta och syrmin, mysigt! Pratat med Tobias, vi har pratat ovanligt mycket, typ helt sjukt...hej jag är kär Nu ska jag bädda ner mig och försöka sova, godnatt!

can you feel the love tonight

Precis pratat med Tobias i telefon han e söööt iallafall så sticker jag ner till Albina och leker med henne Johanna och Blerta!

TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT

SKA TILL FRISÖREN IMORGON OCH FÅ MITT LÖSHÅR LYCKLIG!!!!
DEN HÄR KVÄLLEN KAN SUGA BALLERÖV, SÅ JÄVLA TRÅKIG OLYCKLIG!!!!
Hejhoppgummisnopp vad tråkigt jag har, någon söt som har lust att rädda min kväll eller??!!?!


Släng ner nyckeln min fina och få mig av den här jävla gatan


Sticker till storahalla och tränar med laget, tudeluuuu!

Du är nog den, som jag borde vara hos


Åker till K-hamn nu för att kolla lite fotboll, puss -L

Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom


Söta bilder från igår. Blev bara jag Hanna och Molly, ni är bäst!! Vi kollade på skräckfilmer och dampade som vanligt, rolig kväll!

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen


Saknar min Björkish som just nu befinner sig i London. Längtar tills du kommer hem då vi ska fucka loss!!!!
Ska gå till Sara och sedan åka till Hanna där jag sover with some people, ha en bra lördag för det ska jag ha;)


FRÅN MIG TILL DIG HANNA


Precis käkat det här, lägger upp det bara för att läska dig Hanna!! THAIMAT♥♥♥♥♥

Hope there's someone


Bild1: Me  Bild2: Ronja Amanda&Jag  Bild3: Amanda&Jag  Bild4: Amanda&Ronja
Fyra bilder från igår innan vi gick iväg och skrämde skiten ur några haha, något jag aldrig kommer glömma! Vi fick oss även en mega lång promenad,
+jag har aldrig sprungit så mycket som jag gjorde igår...

Känn ingen sorg för mig i göteborg


En gammal bild på Amanda!
Drog en lauring igår, sov faktiskt hos Amanda. Käkade tårta och hade det bra. Sen va vi med Ronja Calle Robin Albert och Reye och busade hos några, hur kul som helst. Nu ska vi väl göra oss iordning sen åka till Nobel för att kolla på hockey, bloggar sen när jag kommer hem med massa bilder PUSS -L

Undra om känslorna var detsamma


En ny favoritlåt som spelas om och om igen i mina högtalare!
NU: Åka till Mr/Mrs. X där jag ska sova inatt, undra vem det kan vara? hörs imorgon och ha en bra fredag!

VOLLEYBOLL TURNERINGS BILDER (bildbomb)


En massa bilder från Volleybollsturneringen, vi hade med 2 tjejlag och 1 killlag från klassen. K Bry som killarna hette vann turneringen för 7or&8or för killar medans Leffez mötte Stighelmers i finalen (alltså våra 2tjejlag från klassen) möttes i finalen för tjejor 7or&8or. Skit rolig dag och den kommer att bli ännu bättre +att det är HÖSTLOV!!

Thailand, Bangkok kan svämma över



Bilder lånade från Aftonbladet. Ni hittar artikeln HÄR
Bilderna är rörande, jag vill tillbaka till Thailand. Känns hemskt att hela Centrala Bangkok kan svämma över. Sjukt att jag har sätt dom här ställena (dock inte med en massa vatten) och har åkt på dom där vägarna. Vill så hemskt gärna åka tillbaka, oavsätt "vattenmassorna". Just nu hoppas jag på att vattnet bara ska försvinna, liksom bara putts väck och vill inte se det något mer. Vill se och uppleva det där mysiga Thailand igen och inte dom här katastroferna, hoppas det blir bättre!!

Love the way you lie


Taggar upp inför volleyboll turneringen som är imorgon! YEAH påtal om något annat har jag fått Fjällräven galjor/galgor/galljor/galjer/galger eller hur det nu stavas av farmor f1nize. Nu ska jag kolla lite bloggar och sen försöka sova, klockan ringer 06:15 imorgonbitti. PUSS&KRAM

Smells like teen spirit


En söt bild på Tom från skolan idag. Hinner inte blogga tyvärr just nu men gör det senare. Nu ska jag duscha och basta och sedan åka och handla! C ya later

Love is gone



Man måste dö några gånger innan man kan leva


Har läst igenom allt 1 gång, haha orkar inte plugga mer. Får köra på magkänslan imorgon på provet.. Sticker ner till Degerfors nu och ska kötta ner Erik, ingenting ovanligt liksom. Sen efter träningen åker jag troligtvis till Nobelhallen och kollar på mina grabbz när dom spelar match, C YA!

Jag lät det gå, sväva på moln tills han slet mig i stycken


Skolan idag va riktigt rolig!! Fotbollen först gick bra, kören va skit duktiga (har filmat men Yt dampar sönder) och sen på slutet vart det en lång promenad. Räddade Zebbis liv typ, han frös ihjäl och ja va räddaren i nöden typ hehe fast slutade dock med att det va jag som frös ihjäl. Drog upp till Donken med Rebbis Sandry Emilia Emelie Alexandra och Elin. Nu är jag hemma och nu ska jag plugga So!

ONSDAG 26 oktober

Godmorgon! Har fotboll nu på morgonen, sen är det köruppvisning i aulan och sen lunch, sedan är det arbetslaget som bestämmer vad vi ska göra. Så ser dagen i skolan ut för er som brydde sig. Nu ska jag sminka mig lite fort och cykla till skolan. Hörs sen!

Hold on and be strong girl



Tänker på dig♥

Make you feel my love


Har varit i skolan, tränat ett pass på Davids med laget och kollat igenom syrmins skolkatalog lite ointressant. NU: Duscha, åka till Konsum och sedan plugga lite So eftersom vi har prov på torsdag och jag kan ingenting som vanligt..

Jag saknar dig mindre och mindre


Bilden tagen&redigerad av mig.

I LOOK LIKE A EMO


Yeah typ. Har varit med Molly idag när hon va på gymmet, suttit i Nobelhallen i 3 timmar och kollat in grabbar haha. Tränade även där, hur kul som helst!! Nu ska jag packa inför morgon dagens träning som är direkt efter skolan. C YA


Man must dance


Hälsovecka den här veckan i skolan, ska faktiskt bli rätt kul. Tagga volleyboll turnering på fredag! Iallafall kommer inte blogga mer under dagen för jag ska va ute på vift hela dagen med Molly. Ska med henne till gymmet och sen ska vi till Nobelhallen och träna osv, have a good day!

http://www.runwaydreamz.com/


En dag när jag är berädd att tömma plånboken så ska jag beställa hem någon av er, men den dagen lär nog dröja..

I need to know how to live my life as it's meant to be



Loving you is killing me



Har en hel del bilder från igår men tänker dock inte visa fler.. Hade hur kul som helst igår med Sara Sandra Rebecka Molly Albert Reye Casper Joel Simon Sebastian och Robin. Fast slutade lite deppigt men man måste ha sina deppiga stunder ibland med, fast det är bra att vi har varandra brudar♥ Till något helt annat så kul att jag somnade först och vaknade sist, klev upp vid 12 och käkade frukost osv och nu är jag hemma igen, fett nize helg alla mina kåmpizar!

You are amazing


Det är tur att jag har dig vännen, älskar dig! ♥

I'm in miami bitch


Vart våldgästad av Sara, pratade lite och lyssnade på musik. Nu har jag precis fixat mig och nu väntar jag på Annika som ska hämta mig. Sover hos Rebecka inatt, hörs imorgon PUSSHEY

Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar

Hejsansvejsan. Igår fick jag skjuts av farfar hem till Hanna runt halv 8, riktigt snällt av han att han kunde köra. Iallafall så gjorde vi inte så mycket där, runt halv 12 kom Johan och körde hem mig Hanna Jonas Casper och Tobias hem till mig. Vi gjorde inte så värst mycket, pratade och kollade på tv. Slutade med att dom sov här. Nu har iallafall alla åkt hem och jag ska väl göra mig iordning så får vi väl se vad jag ska hitta på today!


saknar dig kåmpiz!

I have nobody

Jag börjar detta inlägg med att säga att jag älskar en viss person som jag tror dom flesta vet vem, jag skulle göra allt för att få vara med henne igen jag älskar dig så jävla mkt ES <3 / Casper
Nu kommer Tobias, hej ! ,..... Hejdå ha en bra natt :DDDDD


There's a place i know if you're looking for a show where they go hardcore


Söt bild, rätt old, Hanna och jag hade kul i Ekeby hissen ;pppp
Sticker ner till henne nu iallafall om ni vill träffa oss så är det bara att höra av sig, vi hörs imorgon!


What else can i say, what else can i do? i wanna be loved by you


Äntligen helg!!

Give me everything tonight


Söta bruden, såhär ser jag ut idag. Stickad tröja från Carlings och höga byxor från Veromoda. Juste idag är det fredag wihoooo, Björkish och jag ska nog bara ta det lugnt och kolla på Idol och Karlsson på taket!

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort


Precis ätit mandariner/clementiner ser dock inte skillnad på de tyvärr.. Nu ska jag sticka till Konsum med Sara!

I can't accept that our story doesen't have a good ending


Bilden gjord/tagen/redigerad av mig.
Känner mig på mys humör så har dragit på mig myskläder och är nyduschad och grejer, gosigt! Nu ska jag gå ner och käka tudeluuuu!

what is worthwhile in the world if you can't be with the one you love


En bild från skolan today. Har inte hänt något speciellt. Sen ska jag åkta och handla med mamma inför helgen eftersom dom åker ju tomorrow. Juste imorgon får jag reda på när jag kan komma och klippa och fixa löshåret på Bomans, ser verkligen fram emot att få börja andvända det!!  Till en annan sak så har Rebbis och Linus varit tillsammans i ett år idag, grattis till er!

Du är nog den som jag vore vara hos



Me today. Ska dra till skolan nu, slutar 14:30 hehe slutar egentligen 15:20 men hade ingen sovmorgon för någon vecka sen, så nu får vi sluta tidigare! C ya later

Jag ska slåss i dina kvarter


Söt random bild som Tobias har tagit.
Hejhopp! Har inte bloggat för att just nu är det helt tomt på idèer, har ingenaning om vad jag ska kunna blogga om. Iallafall så idag har jag varit i skolan hehe sen efter skolan så kollade jag på tv, sen kom Hanna och sedan åkte vi till Degerfors och tränade med laget+Erik i Storahalla. Gick skit bra för min del men nästa gång ska jag kötta ner Erik, gaaaaaran asså!

Nu kan du få mig så lätt





weheartit.com

we could be forever



Tja alla bloggaläsare va som sagt och tränade på David's efter skolan. Vi tränade kondition och så jobbade vi mycket med ben mage och armar, sjukt jobbigt och hur kul som helst! Ser även fram emot måndag för då ska vi träna i Nobelhallen söftish! Har ätit och sitter här nyduschad och nu ska jag klä på mig. C ya!

För dig ska jag göra det tusen gånger om


Såhär ser jag ut idag k bry typ, ska ta bussen till skolan idag för jag och Sara är så lata hehe. Efter skolan blir det att gå direkt till David's och träna. Have a good day!

Everybody hurts someday


Får typ adhd ryck för att det bara går att ladda upp vissa bilder. Fint bäddad osv ;PppPPpppPP
Är tränings sugen, längtar tills 2 and half men klockan 9 och nu ska jag gå ner och hämta glass för er som bryr sig!!

I didn't need the pain, Once or twice was enough and it was all in vain


Hejhoppgummisnopp! Slutade 15:00 idag, hände ingenting speciellt. Har ingenting att blogga om och nu ska jag skriva på en svenskagrej, tjarååå!

It was dark and I was over, Until you kissed my lips and you saved me


Såhär ser jag ut idag. Iallafall så är det skola idag och resten av veckan och under veckan så får jag löshåret, happy!!!!


I'm still here and waiting in the silence


"Du försöker hitta skäl att stanna kvar. Du ska veta att du är värd så mycket mer, han ljuger för dig och han sårar dig sig så lämna honom nu. Åh jag vet att det är svårt att vara själv, du kanske funderar på alla minnen som ni har men han är inte samma kille som förut, så lämna honom nu" Har aldrig varit så fast vid en person som jag är nu men ibland tar saker slut men han är fortfarande allt jag någonsin velat ha.

I could watch you for a lifetime


Är hur trött som helst men ska iallafall åka ner till Degerfors snart med laget och träna i Stora halla. Påtal om någonting helt annat så längtar jag till helgen som kommer för då är jag själv hemma hela helgen och så ska Björkish sova här, kan inte bli bättre!

Du är bäst nu men du var bättre förut


Letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt. 

I dont think that you are sorry for what you've done


IGÅRKVÄLL: Va jag Sara Hanna Molly och Malin hos Sara, träffade Sebbe och Anton en liten stund sedan så träffade vi Philip och Calle och va ute och gick och pratade och sen drog vi tjejer hem till Sara och så kom vi på att vi var sugna på donken så vi ringde Anton Sebbe och Simon för dom åkte traktor haha så drog dom och köpte 20böxare till oss och så drog vi hem till Calle och käkade och kollade på film, sen hem och så somnade vi. Hade en rolig kväll med underbara människor! IDAG: (bilder från förut där uppe) Alarmet ringde 09:45, gick upp och promenera hem och böt om osv sen iväg för en avslutning för hela klubben. Nu är jag hemma och har ingenaning om vad jag ska göra!

I have a good feeling yeah


Sitter här med Hanna, ska packa lite och sen dra oss mot Sara där vi sover med brudarna! Tjarååååååå

Jag kan offra allt för ingenting


Today har jag varit i Karlstad med världens bästa lag och hämtat ut pris och kollat på fotboll, kärlek till er brudar. Kom precis hem och nu ska jag fixa mig och sen så får vi se vad kvällen har att bjuda på!

Never mind i'll find someone like you


Lite bilder från gårdagen som spenderades med Sara Sandra och Rebecka. Hur kul som helst, det måste vi göra om!

SAKNAR HONOM NÅGOT ENORMT

Är hos Sandra och sover här med Rebecka och Sara. Imorgon blir det Karlstad med laget och kommer hem runt 6 imorgonkväll. Ingen uppdatering då alltså, om jag inte mobilbloggar om inte HA EN BRA HELG!


WE ARE WHO WE ARE


Bilderna är tagna av mig från Putte i parken 2011 Du är min förebild.

This ones for you and me


Syrmin kom hem från Skottland nyss och hon hade köpt med sånna där små drickor. Hur goda som helst för er som ville veta! Har absolut ingenting att blogga om. Återkommer när jag har något att blogga om.

känslan av att ge så mycket man kan, offra så onödiga saker men inte få ett skit tillbaka


bilden gjord, tagen och redigerad av mig.

My first love broke my heart for the first time


Lyssnar på depp musik vet inte riktigt varför haha, ska städa rummet nu, ser ut som ett bombat horhus ska även ta en titt i matten och sen fortsätta skriva på en svenska grej som faktiskt riktigt kul om jag får säga det själv!

MOT STRÅVALLEN FÖR ÅRETS SISTA GRÄSTRÄNING FÖR IÅR



there goes my hero watch him as he goes




photo1: Colin&Sara  photo2: Sara ska köra bil  photo3: Mårten&Tinh
Hejsanhoppas alla bloggläsare! Imorgon är det fredag, veckan har gått sjukt snabbt iallafall så ska jag va med Sandra imorgon. På lördag så ska laget åka in till Karlstad för att hämta ut medaljer och kolla på match och på söndag är det en typ av "avslutning" i bregårn trorjag +träning i Stora halla!

JAG TROR ATT JAG SKA KASTA MIG IGENOM DITT FÖNSTER RUSA RAKT IN I DITT LIV


Godmorgon! Sitter och äter frukost, ska packa väskan sedan bege mig mot skolan. Slutar 15:20 idag, hatar torsdagar!

This place about to blow



Saknar Finland, saknar Anna& the company, vill åka tillbaka och spela fotboll med TPS Åbo!!! Hur som helst så sticker jag ner till stora halla med laget om en stund och tränar, träningen slutar 21:00 så får så om jag uppdaterar sen men det lär märkas!

IF IT DON'T KILL YOU IT CAN ONLY MAKE YOU STRONGER


En puss från mig till mina söta bloggläsare!
tisdagar blir det att börja träna på David's med laget igen. Nu på tisdag så blir det Zumba vad jag vet iallafall!

Kärlek eller inte, det spelar ingen roll för du kommer ändå alltid vara min


Ska sticka iväg till skolan nu för att spela lite fotboll i 2timmar! Slutar 14:50 så vi hörs senare byebye.


Eye of the tiger



Min lille fluffiga vän! alla bilder är tagna av mig

Jag drömmer drömmar om att alla försvinner en efter en


Kärleken övervinner allt

you are the only EXCEPTIOn


Lite nytt, finns nästintill ingenting annat att köpa i denna håla..

Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på


Åker ner till stan en snabbsväng, hörs om en stund!

How can i move on when i'm still in love with you?


Söta tjejen. Ska åka till skolan nu men har sovmorgon till 9 men är klar nu så kan lika gärna åka dit och plugga lite spanska och finska för klockan 9 är det spanskaprov som gäller, är inte alls taggad eller något så detta kommer troligtvis gå åt skogen, have a good day everybody!

Jag behöver inte dom, det är dom som behöver mig


Från Monki.

Words don't come easy


Har tränat, duschat och bastat som vanligt och nu blir det plugg resten av kvällen. Spanska prov imorgon och kan noll. Vi hörs när jag har tröttnat.. Det lär inte dröja!

Dag 12: En bild som för mig betyder



Where were you when everything was falling apart?


| Höga byxor från Veromoda | Tröja från H&M |

it's so hard to forget someone who gave you so much to remember

Ligger och funderar på livet, hur underbara människor det finns runt omkring mig som guldvärda, hur min och Saras framtid ska se ut, det ser awesome bra ut iallafall. Är alone, saknar tiderna med Tobias. Jag erkänner här och nu att jag alltid haft lite små feelings för den grabben, tyvärr har jag det fortfarande och det känns inte så bra eftersom vi knappt pratar med varandra längre, vill inte lägga allt vi hade på hyllan än. Visst han kanske inte har varit så "snäll" mot mig på senaste tiden men tycker om han lika mycket för det.. Påtal om något annat så tycker jag att det är riktigt omoget att folk ska ringa och försöka göra mig mer ledsen över en kille än vad jag redan är för det är riktigt onödigt, skaff er ett liv istället för att sabba det för andra. Jaja som jag har sagt tidigare så är det time to move on men ett och ett halvt år går inte att glömma bara sådär, men det är bara att bita ihop och börja om på nytt helt enkelt. Nu kanske ni tänker "varför skriver hon om det här på bloggen för" jo för att jag kände för att skriva av mig lite, jag brukar inte skriva sånt här men nu gör jag det..

this is what I'm made of


En av dom svåraste sakerna i livet är att se den du älskar, älska någon annan.

Crazy little thing called love


Duschat och bastat som vanligt, sitter och äter melon och persikohalvor och strax ska jag gå ut på en promenix med bästevän!

Fråga: Fin blogg! Vad heter din systemkamera? =D kramis♥
Svar: Tack, jag har en Canon eos 500D. Kramkram! :)

JAG LEVER


Har inte uppdaterat i helgen men nu är jag tillbaka. Har varit världens myshelg med Hanna kan man säga! Ätit plankstek, badat jacuzzi, ätit glass, fikat, lekt med lille Linus, spelat Nhl&Fifa, varit ute och gått, varit på stan, kollat på film och sovit en hel del. Helt okej gosig helg kan man säga!

HANNA SNART DRAR VI HIT.. i hope



Jag vet vem jag är när jag är hos dig



Såhär glad och söt är Björkish today. Sover hos min gosis idag också. Hör av er om ni vill träffas eller något, have a good friday everybody!

Dag 11: 5 mål i livet

1. Resa jorden runt med Hanna fast vi ska dock inte besöka Irak och Iran, för vi vill inte bli bombade.
2. Flytta utomlands
3. Uppleva äkta kärlek
4. Bli en framgångsrik fotbollsspelare
5. Träffa Ke$ha, Håkan och Lars Winnerbäck

Dag 10: Msn profilbild



You are the best thing


Lite bilder från gårdagen med Hanna och sen lite bilder från innan vi åkte till kyrkan för konfirmationsmöte eller hur man nu säger. Dålig bloggning idag, man kan inte alltid vara på topp. Har även kollat på hockey med Sara Rebecka och Sandra, alltid lika roligt att vara med dom!

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Sitter med Hanna och skriver en låt haha, ni hör ju själva hur det låter.. Orkar inte blogga mer nu, ni får bilder och videosar ikväll. Ska till kyrkan sen också.. HEJDÅ


She is forever alone

Min kära vän Hanna är ju forever alone så jag är snäll och ska åka till henne där jag ska sova och mysa och kolla på film, filmen är om 2äggstvillingar haha jävla mong00 Hanna. Vi höres någongång ikväll/imorgon det lär märkas..


När du träffat botten, kom ihåg mig då


Sticker upp till Stråvallen för ännu en träning med brudarna, pusshej leverpastej

Hey baby, I think I wanna marry you


Har precis ätit pyttipanna, inget ovanligt. Studiedag imorgon och på fredag börjar jag 10:00, söftish!


Dag 9: En snygg person


Finns många snygga personer men Mårten är väl en av dom, snyggaste bilden hitta jag ju också..

They say that true love hurts Well this could almost kill me


Det kanske blir han och jag igen, i framtiden.


Goodbye my lover, You have been the one, You have been the one for me


Vill pierca tungan, kan ju fortsätta drömma om det eftersom jag aldrig kommer få göra det. Skulle inte sitta fel med en resa nu till Thailand eller Spanien heller. Påtal om någonting annat så ska jag fixa mig nu och sedan sticka iväg till skolan 18:00-20:00 för öppethus..

Jag ska slåss i dina kvarter


Sad but true.

Dag 8: Ny och en gammal bild på mig själv


I always knew this day would come We'd be standing one by one



Why do you have to leave me? It seems I'm losing something deep inside of me


Bastat och duschat som vanligt, nu ska jag gå ner och äta lite äppelpaj hejsvejs!

Dag 7: Något jag saknar



You don't know you're beautiful


Dagens klädval. Idag är det en bra dag för jag ska åka till Bomans med mamma sen innan träningen för att jag ska få löshåret nu under veckan, awesome!!
Have a good dag everybody.

Jag saknar dig mindre och mindre, i hope



River en vacker dröm

"Bli inte glad om han smsar, bry dig inte om han ringer. Gå inte och längta tills han ska höra av sig igen, det är att hoppas på för mycket. Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken. Bli inte ledsen om du ser honom med en annan, bit bara ihop. Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte behöva gråta dig själv till sömns när han sover med ett lyckligt leende på läpparna" Ska komma över den där killen som va så speciell.. Kärlek börjar med "du är speciell" och slutar med "du är precis som alla andra" Han var visst som alla andra, precis som alla andra. Ska inte deppa ihop för det här, det är hans val och nu har han sagt som det är och det är så han vill ha det, fine jag klarar mig. Tycker fortfarande om han men it's time to move on helt enkelt.


Dag 6: 5 fakta om mig själv

1. Jag överdriver -alltid någonting som jag alltid gjort och kommer troligtvis alltid att göra, vet inte riktigt varför.
2. Jag är beroende av min mobil och dator
3. Jag är en godisråtta
4. Jag små äter typ alltid
5. Jag får jättelätt dåligt samvete
6. Jag älskar att träna&spela fotboll hihi

Don't know, don't know if I can do this on my own



FREDAGS runt halv 8 åkte jag hem till Molly där Sara Molly Hanna Malin och Rebecka var, vi gick till konsum och handlade men slutade med att vi smet in på Bofors matchen. Träffade Emmie Lilian Lovisa och Elin påvägen hem från Nobel så vi satt på marken och pratade sen efter en stund drog Emmie och company och vi drog hem till Molly och hade trevligt, kollade på film osv. LÖRDAGS gick vi upp runt halv 10 och gjorde frukost sen åkte jag Malin Sandra Sara och Rebecka till Örebro och hade jätte trevligt. Sen när vi kom till Karlskoga igen drog alla hem och sen runt 7-8 kom Sara Rebecka Sandra Rebecca Hanna och Molly, vi träffade Pontus Olle Tim och Casper, hade kul och sen kom Amanda. Sen drog alla killar så snackade vi tjejer lite och hade trevligt. IDAG har vi bara degat i soffan, kollat på film och tjockat oss.. Tack för helgen brudar, ni är världsbäst!

I will lead you home


Dagens inköp, sjukt glad att jag hitta allt jag ville ha men lite besviken på att jag inte köpte mer.. Men ser fram emot Örebro redan igen på torsdag eller tisdag!!
| Röd stickad tröja - Carlings 299kr | Knallgrön tröja - E! 120kr | Halsring - Ginatricot 99kr |

It's gonna be alright


I'm in love and nothing else can make me feel this way


Få aldrig en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne
Nu ska jag byta om och sedan ta bussen till Örebro med mina favoriter, berättar om gådagen och dagen sen när jag kommer hem. Have a good day!

RSS 2.0